Houtskeletbouw voor Renovatie en Nieuwbouw

Houtskeletbouw voor Renovatie en Nieuwbouw

Houtskeletbouw voor Renovatie en Nieuwbouw

Houtskeletbouw voor renovatie en nieuwbouw

De ontwerpvrijheid van houtskeletbouw is eindeloos voor nieuwbouw. Staat er binnenkort een nieuwbouw- of renovatieproject op de planning? Wilt u duurzaam bouwen en zoekt u een energiezuinig alternatief voor een traditionele bouwmethode? Droomt u van een passiefhuis? Fantastisch, dan bent u bij Build M.E. in Aarschot alvast aan het juiste adres.

Kies voor houtskeletbouw bij nieuwbouw voor een moderne woning

Met een stevig staaltje vakmanschap plaatsen we een houtskeletbouw voor uw woning of appartement. Trekt u de kaart van een moderne woning met een trendy design of houdt u van een landelijk huis dat pure luxe uitstraalt? De ontwerpvrijheid van skeletbouw is eindeloos. Build M.E. garandeert niet alleen een snelle bouwtijd, maar ook een duurzaam resultaat zodat u levenslang kunt genieten van maximaal wooncomfort. Lees alles over houtskeletbouw op onze website.


Indien gewenst kunnen we uw bouwproject van start tot stop begeleiden. Build M.E. blijft uw centrale aanspreekpunt en schakelt waar nodig betrouwbare partners in voor uw opdracht.

Houtbouwservice met een +plusfactor+

Kiezen voor Build M.E.is een slimme zet. Waarom? Onze vakspecialisten werken met een minimum aan overlast en laten alles netjes en luchtdicht achter. Bovendien werken we bewust met kwaliteitsvolle materialen, die geproduceerd worden in een state-of-the-art houtatelier. Heeft u een nieuwbouw- of renovatieproject voor ons? Wij rollen onze mouwen graag op voor elke opdracht, van klein tot groot.

Contacteer Build M.E. voor Houtskeletbouw voor nieuwbouw

Build M.E. bouwde een indrukwekkend klantenportfolio op in de ruime regio rond Aarschot, Leuven, Antwerpen en Hasselt. Onze klanten zijn onze beste referenties! U kunt bij ons terecht voor:

  • Houtskeletbouw van woning en appartement (nieuwbouw)
  • Thermische, akoestische isolatie houtskeletopbouw
  • Binnenafwerking met gyproc, tegel, hout, behang
  • Buitenafwerking met baksteen, pleisterwerk, plaatmaterialen, hout
  • Begeleiden bouwproject van ontwerp tot oplevering


Bent u benieuwd naar de prijzen van houtskeletbouw? Vraag vrijblijvend een offerte aan met de kostprijs van houtskeletbouw per m². Neem contact met ons op via ons online contactformulier. U kunt ons ook steeds bellen op het nummer 0479/40 99 53 of u kunt mailen naar info@buildme.be.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x