Houtskeletbouw prijzen

Houtskeletbouw prijzen

✓ Eindeloos ontwerpvrijheid

✓ Realisatie van 3 tot 4 maanden

✓ Lange levensduur van casco

Houtskeletbouw: onze prijzen

Als u houtskeletbouw overweegt, bent u wellicht benieuwd naar de prijzen van onze service. Het is belangrijk om te beseffen dat u op lange termijn minder kosten zal hebben in vergelijking met een traditionele woning. Bij Build M.E. uit Aarschot, bij Leuven, zit u alleszins goed. Lees verder en ontdek alle voordelen van houtskeletbouw.

Ontdek houtskeletbouw en onze prijzen

Elke woning is uniek en daarom schatten we voor houtskeletbouw de prijzen in per geval. Via ons online formulier kunt u een offerte aanvragen. Het is namelijk essentieel dat we een goed beeld hebben van uw bouw- of renovatieplannen. Op die manier kunnen we beter de prijzen van de houtskeletbouw inschatten. Indien gewenst, komen we eens ter plaatse langs. Op die manier is het vaak eenvoudiger om uw plannen uit te leggen. Daarna kunnen we specifiek de nodige uren en duurzame materialen inschatten en passen we de prijzen van de houtskeletbouw aan op uw maat. Bij Build M.E. uit Aarschot doen we ook dakwerken zoals dakdichting met bitumen.

Houtskeletbouw

Laat uw gegevens achter en vraag uw offerte aan

Laat uw gegevens achter en vraag uw offerte aan

Laat uw gegevens achter via het formulier op onze website, dan contacteren wij u zo snel mogelijk om samen een afspraak vast te leggen. U kunt ons ook steeds bellen op het nummer 0479/40 99 53 of u kunt mailen naar info@buildme.be.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x