Dakwerken

Dakwerken

Dakwerken

Dakwerken in Leuven

Bent u op zoek naar een specialist in dakwerken in de buurt van Leuven? Voor een lek in het dak, een versleten plat dak, asbestdak of verouderd dak zit u goed bij ons. Vertrouw uw dakdichting toe aan onze bekwame vakspecialisten. Lees verder en kom meer te weten over onze service.

Heeft u een lek in het dak, een versleten plat dak, dak met asbest of een verouderd dak? Dat is geen probleem als u de dakwerken toevertrouwt aan onze vakbekwame specialisten in regio Leuven.Kom bij ons voor dakwerken van uw plat of hellend dak in de buurt van Leuven

Build M.E., gevestigd te Aarschot, is uw betrouwbare partner met jarenlange ervaring in dakwerken in de buurt van Leuven. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van EPDM, leien en dakpannen. Wij hebben een neus voor kwaliteit en gaan met een rugzak vol handigheid en duurzame bouwmaterialen aan de slag. Bent u een particulier, architect of bedrijf? Voor dakdichting kan u letterlijk en figuurlijk bouwen op de ervaring van Build M.E. U kunt bij ons terecht voor:

  • Het herstellen van oude bitumen of EPDM
  • Platte nieuwbouwdaken
  • Hellende nieuwbouwdaken
  • De renovatie van hellende daken
  • Kunstleien
  • Natuurleien
  • Nieuwe regenafvoeren
  • Het isoleren van platte daken
  • Het isoleren van hellende daken

Dakdichting met een +plusfactor+

Build M.E. schuift graag mee aan tafel om uw bouwproject te bespreken, want wij denken graag mee na met onze klanten over elk klein of groot project. Onze troevenkaart? Met een gouden combinatie van kennis en expertise werken we volgens de regels van de kunst. Wij kennen de kneepjes van het vak waardoor we steeds een prachtig dak kunnen afleveren. Heeft u hulp nodig? Wij zijn al onderweg met onze camionette voor al uw dakwerken in de buurt van Leuven.

Laat uw dakdichting uitvoeren door ervaren vakmannen

Bent u op zoek naar een ervaren vakman voor uw dakwerken in de buurt van Leuven? Build M.E. bouwde een indrukwekkend klantenportfolio op wat betreft dakwerken in de ruime regio rond Leuven, Aarschot, Rillaar, Herent en Oud-Heverlee. Onze klanten zijn onze beste referenties! U kunt ons steeds bellen op het nummer 0479/40 99 53 of u kunt mailen naar info@buildme.be.


Bent u op zoek naar een ervaren vakman voor dakdichting?{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x