Dakwerken

Dakwerken

Dakwerken

Dakdichting op maat geplaatst

Build M.E.is uw betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het plaatsen van EPDM, leien en dakpannen. Wij hebben een neus voor kwaliteit en gaan met een rugzak vol handigheid en duurzame materialen aan de slag. Bent u particulier, architect of bedrijf? Voor dakdichting kan u letterlijk en figuurlijk bouwen op de ervaring van Build M.E..

Heeft u een lek in het dak, een versleten plat dak, asbest dak of verouderd dak? Geen probleem wanneer u uw dakdichting toevertrouwt aan onze bekwame vakspecialisten. Contacteer Build M.E. voor uw pat dak of helend dak 

U kunt bij ons terecht voor:

 • Herstellen oude bitumen of EPDM

  Nieuwbouw  platte daken

  Nieuwbouw hellende daken

  Renovatie hellende daken

  Kunst leien

  Natuurleien

  Nieuwe regenafvoeren

  Isoleren van platte daken

  Isoleren van hellende daken

Dak dichting met een +plusfactor+

Build M.E.schuift graag mee aan tafel om uw bouwproject te bespreken, want wij denken graag mee na met onze klanten over elk klein of groot project. Onze troevenkaart? Met een gouden combinatie van kennis en expertise werken we volgens de regels van de kunst. Wij kennen de kneepjes van het vak waardoor we steeds een prachtig dak kunnen afleveren. Heeft u hulp nodig? Wij zijn al onderweg met onze camionette. 


Bent u op zoek naar een ervaren vakman voor dakdichting?


Build M.E. bouwde een indrukwekkend klantenportfolio op in de ruime regio rond Leuven, Aarschot, Rillaar, Herent en Oud-Heverlee. Onze klanten zijn onze beste referenties!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x