Houtskeletbouw Prefab Woning

Houtskeletbouw Prefab Woning

Prefab woning met houtskeletbouw in Leuven

Bij Build M.E. te Aarschot zijn we bezig met de aanbouw van prefab woningen met houtskeletbouw; en dat aan voordelige prijzen in de buurt van Leuven. Houtskeletbouw is een ecologisch verantwoorde bouwmethode met veel aandacht voor energieprestaties, stevigheid en luchtdichtheid.


Wat is een prefab woning of prefab aanbouw en wat is onze aanpak in Leuven?

Een prefab woning is een woning waarvan de wanden, vloeren etc. op voorhand worden geproduceerd in een atelier en pas achteraf naar de bouwwerf worden getransporteerd. Bij Build M.E. wordt de ruwbouw van uw houtskeletbouw huis op voorhand in de werkplaats geproduceerd, zonder in te boeten aan kwaliteit. We hebben een eigen transportdienst en komen op het afgesproken tijdstip langs op de bouwwerf in de buurt van Leuven om de prefab constructies van houtskeletbouw, zoals dak- en gevelelementen, vakkundig te monteren en af te werken. We zijn niet afhankelijk van weersomstandigheden, waardoor we een strakke planning kunnen respecteren.


Houten aanbouw of nieuwbouw bouwen

Zin om samen met een architect die gespecialiseerd is in houtskeletbouw creatief aan de slag te gaan met uw woning en al uw wensen vertaald te zien in een functioneel en haalbaar concept? Dat kan! Van begin tot eind staat persoonlijk contact voorop. Wij luisteren uitgebreid naar uw wensen en samen kneden we uw concept tot het perfect is. U kunt een offerte aanvragen. Op die manier krijgen een beter beeld van de benodigdheden voor de aanbouw van de houtskeletbouw die voor u van toepassing zijn en kunnen we u na een gesprek in de buurt van Leuven een beter idee geven van onze houtskeletbouwprijzen.

De prijzen van houten prefab woningen

Wij hebben alvast leuk nieuws voor de mensen uit de buurt van Leuven, want de aanbouw van prefab houtskeletbouw kan vaak aan lagere prijzen in vergelijking met traditionele bouwmethodes. Omdat wij houden van persoonlijke service, maken we voor u graag een prijsofferte op maat. We komen gerust eens langs in de buurt van Leuven om de aanbouw van uw prefab woning met houtskeletbouw te bespreken en om u een beter beeld te geven van de prijzen. We vinden duidelijke afspraken ontzettend belangrijk en zullen er daarom voor zorgen dat u op voorhand het volledige kostenplaatje kent. Want de prijs op de offerte, is de prijs die u betaalt.Vraag advies en profiteer van een vrijblijvende offerte

Woont u in de buurt van Leuven en bent u benieuwd naar de prijzen voor de aanbouw van een prefab woning in houtskeletbouw? We geven u graag advies en stellen een vrijblijvende offerte op. U kunt ons ook bellen op het nummer 0479/40 99 53 of u kunt mailen naar info@buildme.be. Hopelijk zien we u binnenkort in de buurt van Leuven voor de aanbouw van uw prefab woning met houtskeletbouw.

Een prefab woning in houtskeletbouw bouwen? We geven je graag advies en een vrijblijvende offerte.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x