Houtskeletbouw Prefab Woning

Houtskeletbouw Prefab Woning

Houtskeletbouw Prefab Woning

Wat is een prefab woning of prefab aanbouw?

Een prefab woning is een woning waarvan de wanden, vloeren etc. op voorhand wordt geproduceerd in een atelier en pas achteraf naar de bouwwerf worden getransporteerd.

Bij Build M.E. wordt de ruwbouw van uw houtskeletbouw huis op voorhand in de werkplaats geproduceerd,  zonder in te boeten op kwaliteit. We hebben een eigen transportdienst en komen op het afgesproken tijdstip langs op de bouwwerf om de prefab houtconstructies zoals dak- en gevelelementen vakkundig te monteren en af te werken. 

We zijn niet afhankelijk van weersomstandigheden, waardoor we een strakke planning kunnen respecteren.

Houten aanbouw of nieuwbouw bouwen

Zin om samen met een architect houtskeletbouw creatief aan de slag te gaan met uw woning en al uw wensen vertaald te zien in een functioneel en haalbaar concept? Dat kan! Van begin tot eind staat persoonlijk contact voorop. Wij luisteren uitgebreid naar uw wensen en samen kneden we uw concept tot het perfect is. 

Houtskeletbouw is een ecologisch verantwoorde bouwmethode met veel aandacht voor energieprestaties, stevigheid en luchtdichtheid. 


Houten prefab woningen prijzen

Wij hebben alvast leuk nieuws, want een prefab bouwproject is vaak goedkoper in vergelijking met traditionele bouwmethodes. Omdat wij houden van een persoonlijke service, maken we voor u graag een prijsofferte op maat. We vinden duidelijke afspraken ontzettend belangrijk en zullen er daarom voor zorgen dat u op voorhand het volledig kostenplaatje kent. Want de prijs op de offerte, is de prijs die u betaalt. 

Een prefab woning in houtskeletbouw bouwen? We geven je graag advies en een vrijblijvende offerte.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x