Ruwbouw winddicht Antwerpen

Ruwbouw winddicht Antwerpen

✓ Eindeloos ontwerpvrijheid

✓ Realisatie van 3 tot 4 maanden

✓ Lange levensduur van casco

Ruwbouw winddicht maken in Antwerpen

Uw ruwbouw water- en winddicht afwerken met dragende constructie en buitenafwerking is de specialiteit van Build M.E. uit Antwerpen. U kunt bij ons terecht voor cascowoningen in houtskelet. We zijn gevestigd in Aarschot en werken voornamelijk in Antwerpen en Limburg. Lees verder en ontdek de voordelen van houtskeletbouw.

Werk met een specialist om uw ruwbouw winddicht te maken in Antwerpen

Voor we uw ruwbouw winddicht maken in de buurt van Antwerpen, kunt u ervoor kiezen om te werken met houtskelet. De opbouw van houtskelet is namelijk erg snel. Een ander voordeel is dat het erg duurzaam bouwmateriaal is. Het hout gaat namelijk lang mee. Daarnaast beperkt u ook de CO2-uitstoot aangezien hout in zijn puurste vorm gebruiken is veel ecologischer dan beton of steen. Tijdens het productieproces van die laatste twee komt er namelijk veel CO2 vrij. Lees nog meer redenen om te kiezen voor houtskelet op onze site. Als we de ruwbouw met houtskelet hebben afgerond bij Build M.E. in Antwerpen, is de nieuwbouwwoning water- en winddicht. We doen ook aan houtskeletbouw in Leuven en Hasselt.

Houtskeletbouw

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u van plan om een cascowoning te bouwen? Als u in de buurt van Antwerpen woont, kunt u terecht bij Build M.E. om uw ruwbouw winddicht te maken. U kunt heel gemakkelijk een offerte aanvragen op onze site. U kunt ons altijd bellen op het nummer 0479/40 99 53 of u kunt een mail sturen naar info@buildme.be.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x