Houtskelet aanbouw Hasselt

Houtskelet aanbouw Hasselt

✓ Eindeloos ontwerpvrijheid

✓ Realisatie van 3 tot 4 maanden

✓ Lange levensduur van casco

Gebruik houtskelet voor de aanbouw van uw woning in Hasselt

Denkt u aan houtskelet voor de aanbouw van uw woning in de buurt van Hasselt? Dan zit u goed bij Build M.E. uit Aarschot, vlakbij Leuven. Onze vakmensen zorgen voor een snelle opbouw van uw project aan een prijs op maat. Lees snel verder en ontdek de voordelen van houtskeletbouw.Wilt u een offerte bij ons aanvragen?

De voordelen van houtskelet bij de aanbouw van uw huis in Hasselt

Er zijn veel voordelen verbonden aan de aanbouw van een huis met houtskelet in Hasselt. Zo beperkt u bijvoorbeeld de CO2-uitsoot van het productieproces, aangezien hout gewoon in zijn puurste vorm gebruikt kan worden. Uw onderhoudskosten op termijn zijn trouwens ook beperkt. Als u in Hasselt of omgeving woont, is de aanbouw van een woning in houtskelet dus echt een slimme keuze. Op onze site kunt u nog meer lezen over de voordelen van houtskeletbouw.

Een passieve woning bouwen

Een passieve woning heeft permanent een goed binnenklimaat. Het is dus een woning zonder traditioneel verwarmings- of koelingssysteem. En dat zowel in de winter als in de zomer. We spreken van een passiefhuis als er niet meer dan 15 kWh/m2 per jaar nodig is voor de verwarming van de ruimtes tot 20° C. De aanbouw van een huis met houtskelet gebeurt in Hasselt trouwens altijd op een energiezuinige en duurzame manier.

Houtskeletbouw

Profiteer van een vrijblijvende offerte of vraag advies

Woont u in de buurt van Hasselt en bent u benieuwd naar de prijzen van de aanbouw van een woning in houtskelet? We geven u graag advies en stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Verder kunt u ook bij ons terecht voor de afwerking van uw cascowoning. U mag ons ook steeds bellen op het nummer 0479/40 99 53 of u kunt een mail sturen naar info@buildme.be.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x