Cascowoning afwerken kosten

Cascowoning afwerken kosten

✓ Eindeloos ontwerpvrijheid

✓ Realisatie van 3 tot 4 maanden

✓ Lange levensduur van casco

Een cascowoning afwerken: beperk uw kosten

Bij Build M.E. in Aarschot, bij Leuven kunt u uw cascowoning laten afwerken en beperkt u uw kosten. Houtskeletbouw is een goede oplossing voor u indien u uw woning volledig naar eigen smaak wilt inrichten. Daarnaast zijn er nog veel andere voordelen aan een cascowoning met houskeletbouw. Lees verder en ontdek ze allemaal.

Wilt u een offerte bij ons aanvragen?

Vraag offerte aan

Laat uw cascowoning in houtskelet bij ons afwerken en beperk uw kosten

Build M.E. uit Aarschot is gespecialiseerd in het wind- en waterdicht afwerken van uw ruwbouwwoning met draagconstructie en buitenafwerking. Door het afwerken van een cascowoning in houtskelet beperkt u latere kosten aan uw woning, want u hoeft zich geen zorgen te maken over de uitvoering van grondwerken, buitenafwerking met baksteen, pleisterwerk of plaatmaterialen, en het buitenschrijnwerk van ramen en deuren. Bij het afwerken van uw cascowoning in houtskelet beperkt u trouwens niet alleen de kosten, maar kiest u ook een uiterst duurzaam alternatief. Lees nog meer over de voor- en nadelen van houtskeletbouw op onze website. U kunt online ook een offerte aanvragen.

Houtskeletbouw

Kies voor ons en geniet van beperkte kosten aan uw woning

Hopelijk begrijpt u ondertussen hoe het afwerken van uw cascowoning in houtskelet uw kosten aan uw woning sterk zal verminderen. Neem gerust contact met ons op via ons online contactformulier als u toch nog vragen heeft. Bel ons op het nummer 0479/40 99 53 of mail naar info@buildme.be. Hopelijk zien we u binnenkort in de regio van Antwerpen voor de aanbouw of renovatie van uw huis met een houtskelet.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x