Over Build M.E.

Over Build M.E.

Over Build M.E.

Houtskeletbouw aannemer gedreven door passie

Eric Michiels is een ondernemer pur sang die in 2006 het startschot gaf van een eigen zaak, Build M.E.. Een ambitieus bedrijf gespecialiseerd in houtskeletbouw. Vanuit de centrale uitvalsbasis in Aarschot zetten zijn vakspecialisten alle expertise in voor particulieren, architecten, bedrijven en horecazaken voor  nieuwbouwprojecten en verbouwingen.


Skeletbouw gedreven door experten

Als  zaakvoerder staat Eric al jarenlang met beide voeten stevig in het vak. Omdat kwaliteit en service een prioriteit zijn, kan hij dagelijks rekenen op een team met complementaire competenties. Van schrijnwerker tot dakwerker, metser, aannemer en timmerman. Stuk voor stuk kiest Eric voor vakmannen die een krak zijn in hun vak.


Skeletbouw gedreven door service

Build M.E. biedt enkel de beste service. Met een getraind oog en doorgedreven skills belooft Build M.E. een verfijnde afwerking van nieuwbouw en verbouwingen. Een opdracht is pas afgerond wanneer iedereen 200 % tevreden is. Eric en zijn team vullen hun portfolio dagelijks met zeer tevreden klanten in een ruime regio rond Aarschot, Leuven, Hasselt en Antwerpen.


Een werkdag bij Build M.E.

PROFESSIONEEL │ Gedetailleerd advies voor bouwen en renovatie en uitvoering tot in de kleinste details. 

KWALITEIT │ Staat met stip op nummer één in materiaal en in werk. 

BETROKKEN│ Een persoonlijke aanpak en service op maat. 

TRANSPARANT │ Heldere communicatie en prijzen voor houtskeletbouw. 

STIPT │ Wij respecteren uw deadlines en uw budget, altijd!


Starten we samen aan uw bouwproject?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x