Houtskeletbouw Antwerpen

Houtskeletbouw Antwerpen

Houtskeletbouw in Antwerpen

Staat er binnenkort een nieuwbouw- of renovatieproject in Antwerpen op uw planning? Wilt u duurzaam bouwen en zoekt u een energiezuinig alternatief voor een traditionele bouwmethode? Droomt u van een passiefhuis? Fantastisch, dan bent u bij Build M.E. alvast aan het juiste adres.

Houtskeletbouw-aannemer Build M.E. in Antwerpen

U kunt rekenen op tonnen ervaring wanneer we een houtskeletbouw plaatsen voor uw woning of appartement in de buurt van Antwerpen. Verkiest u een moderne woning met een trendy design of trekt een landelijk huis dat pure luxe uitstraalt u meer aan? De mogelijkheden van skeletbouw zijn quasi eindeloos. Build M.E. garandeert een snelle bouwtijd. Daarnaast werken we ook met energiezuinige bouwalternatieven en leveren we een duurzaam bouwresultaat af zodat u levenslang kan genieten van maximaal wooncomfort. Bent u benieuwd naar de voor- en nadelen van houtskeletbouw? Lees er meer over op onze website.

De beste aannemer en houtskeletbouwer in Antwerpen

U kunt bij ons terecht voor houtskeletbouw van woningen en appartementen in Antwerpen, maar ook voor thermische en akoestische isolatie bij houtskeletbouw. De buitenafwerking gebeurt met baksteen, pleisterwerk, plaatmaterialen of hout. Bij ons geniet je ook van persoonlijke begeleiding, van ontwerp tot oplevering.

Geniet van persoonlijke begeleiding

Indien gewenst kunnen we uw bouwproject in Antwerpen van start tot stop begeleiden. Build M.E. blijft uw centrale aanspreekpunt en schakelt waar nodig betrouwbare partners in voor uw opdracht. Neem contact met ons op via ons online contactformulier. U kunt ons ook steeds bellen op het nummer 0479/40 99 53 of u kunt mailen naar info@buildme.be. Build M.E. is trouwens ook actief in Limburg en Leuven.Bent u benieuwd naar de voor- en nadelen van houtskeletbouw? 


Build M.E., uw aannemer en houtskeletbouwer in Antwerpen

U kunt bij ons terecht voor:

  • Houtskeletbouw van woningen en appartementen in Antwerpen
  • Thermische, akoestische isolatie houtskelet opbouw
  • Binnenafwerking met gyproc, tegel, hout, behang
  • Buitenafwerking met baksteen, pleisterwerk, plaatmaterialen, hout
  • Begeleiding van bouwprojecten, van ontwerp tot oplevering

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x