Houtskeletbouw Limburg

Houtskeletbouw Limburg

Houtskeletbouw in Limburg

Heeft u belangstelling voor houtskeletbouw en heeft u een bouw- of renovatieproject in Limburg? Geeft u de voorkeur aan duurzaam bouwen en bent u op zoek naar een energiezuinig alternatief voor een traditionele bouwmethode? Wilt u graag wonen in een passiefhuis? Dan zit u goed bij Build M.E.

De beste aannemer voor houtskeletbouw in Limburg

Met een solide know-how bouwen wij een houtskelet voor uw huis of appartement. Verlangt u een moderne woning met een trendy ontwerp of gaat u voor een landelijke woning met pure weelde? De speelruimte bij het ontwerpen van houtskeletbouw is eindeloos. Build M.E. staat niet alleen garant voor een snelle bouwtijd, maar ook voor een duurzaam resultaat, zodoende kunt u levenslang genieten van maximaal leefcomfort. Bent u benieuwd naar de voor- en nadelen van houtskeletbouw? Lees er meer over op onze website.

Profiteer van onze begeleiding doorheen uw volledige project

Indien gewenst kunnen we uw bouwproject in Limburg van start tot stop begeleiden. Build M.E. is uw centrale aanspreekpunt en betrekt, indien nodig, geschikte partners bij uw opdracht. Schrijf ons via ons online contactformulier. U kunt ons ook steeds bellen op het nummer 0479/40 99 53 of u kunt mailen naar info@buildme.be. Build M.E. is trouwens ook actief in Antwerpen en Leuven.


Bent u benieuwd naar de voor- en nadelen van houtskeletbouw? 


Build M.E., uw aannemer en houtskeletbouwer in Limburg

U kunt bij ons terecht voor:

  • Houtskeletbouw van woningen en appartementen in Limburg
  • Thermische, akoestische isolatie houtskelet opbouw
  • Binnenafwerking met gyproc, tegel, hout, behang
  • Buitenafwerking met baksteen, pleisterwerk, plaatmaterialen, hout
  • Begeleiding van bouwprojecten, van ontwerp tot oplevering

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x