Houtskeletbouw aanbouw Leuven

Houtskeletbouw aanbouw Leuven

✓ Eindeloos ontwerpvrijheid

✓ Realisatie van 3 tot 4 maanden

✓ Lange levensduur van casco

Houtskeletbouw: de aanbouw van uw woning in Leuven

Bij Build M.E. zit u goed voor houtskeletbouw: de aanbouw gebeurt onder meer in Leuven, Antwerpen en de streek rond Aarschot. We bouwen verder ook cascowoningen en werken met prefab houtskeletbouw. Lees verder en ontdek meer over de aanbouw van huizen met houtskeletbouw in Leuven.

Wilt u een offerte bij ons aanvragen?

Vraag offerte aan

Alles over houtskeletbouw en de aanbouw ervan in Leuven

Het grote voordeel van de aanbouw met een houtskelet bij Build M.E. in Leuven is dat het een ecologisch én duurzaam alternatief is voor een traditioneel gemetselde woning. Het is namelijk erg duurzaam in vergelijking met de traditionele woningen, aangezien er bijvoorbeeld minder onderhoud is. Build M.E. is gevestigd in Aarschot en is voor houtskeletopbouw ook actief in Limburg. De ontwerpvrijheid van de aanbouw met een houtskelet bij Build M.E. in Leuven is trouwens eindeloos. Zo kiest u zelf of u liever voor trendy of eerder voor luxe gaat. Een ander groot voordeel van de aanbouw van huizen met houtskeletbouw bij Build M.E. in Leuven is dat het erg snel gaat. Lees op onze site nog meer over de voordelen van houtskeletbouw. In ons atelier maken we bovendien alles op maat. Daarnaast bouwen we ook cascowoningen. Verder is er bij Build M.E. in Leuven ook een prefab optie bij de aanbouw van huizen met een houtskelet.


Houtskeletbouw

Neem contact met ons op voor persoonlijke begeleiding

Hopelijk heeft u ondertussen al een beter beeld van de aanbouw van huizen met houtskeletbouw, maar neem gerust contact met ons op via ons online contactformulier als u nog vragen heeft. U kunt steeds bellen naar het nummer 0479/40 99 53 of u kunt mailen naar info@buildme.be. Hopelijk zien we u binnenkort in Leuven voor de aanbouw of renovatie van uw huis met een houtskelet.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x