Een Passief Woning Bouwen

Een Passief Woning Bouwen

Een Passief Woning Bouwen

Wat is een passiefwoning?

Een passiefwoning is een energiezuinig gebouw met een maximaal woon- en leefcomfort. Een doorgedreven isolatie zorgt ervoor dat uw huis of appartement in de winter en zomer op kamertemperatuur blijft zonder een traditioneel koeling- of verwarmingssytsteem. Alleen wanneer het erg koud is, kan u bijvoorbeeld actief verwarmen met een radiator die werkt op zonnepanelen. 

Droomt u van een ademende woning die warmte vasthoudt gecombineerd met een permanent gezond binnenhuisklimaat?

Passiefhuis bouwen in houtskelet

Wanneer u kiest voor passief bouwen in houtskelet, doet u een goede zet. Hout is in vergelijking met traditioneel bouwmateriaal een duurzaam en ecologisch verantwoord product. Bovendien absorbeert en isoleert het veel beter dan klassieke materialen zoals baksteen of beton. 

Een passiefhuis in houtskeletbouw wint steeds meer aan populariteit en dat begrijpen wij maar al te goed.

Gezonder wonen in houtskeletbouw 

Uw woning wordt gefabriceerd in een atelier en vervolgens ter plaatse luchtdicht en winddicht gebouwd met damp-open structuur. Koude-bruggen worden vermeden en de montage gebeurt snel én efficiënt, altijd met een minimum aan bouwvocht. 

Bent u eigenaar van een minder draagkrachtige grond? Geen enkel probleem, want een passiefhuis in houtskelet vraagt om een lichte fundering. 

Wilt u een houtskelet passief woning bouwen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x