Een Passief Woning Bouwen

Een Passief Woning Bouwen

Een passieve woning bouwen in Hasselt

Beantwoord eerstvolgende vragen voor u een passieve woning gaat bouwen in Hasselt. Droomt u van een ademende woning die warmte vasthoudt, gecombineerd met een permanent gezond binnenhuisklimaat? Prima, want dat is het geval bij een passieve woning. Bent u eigenaar van een minderdraagkrachtige grond? Geen enkel probleem, want een passiefhuis in houtskelet vraagt om een lichte fundering. Lees verder en ontdek alles over het bouwen van een passieve woning in Hasselt.


Een passieve woning bouwen in Hasselt, wat houdt dat in?

Een passiefwoning is een energiezuinig gebouw met een maximaal woon- en leefcomfort. Een doorgedreven isolatie zorgt ervoor dat uw huis of appartement in de winter en zomer op kamertemperatuur blijft zonder een traditioneel koelings- of verwarmingssysteem. Alleen wanneer het erg koud is, kan u bijvoorbeeld actief verwarmen met een radiator die werkt op zonnepanelen.

Passiefhuis bouwen in houtskelet

Als u in de buurt van Hasselt woont en u kiest voor het bouwen van een passieve woning in houtskelet, dan doet u een goede zet. Hout is in vergelijking met traditioneel bouwmateriaal een duurzaam en ecologisch verantwoord product. Bovendien absorbeert en isoleert het veel beter dan klassieke materialen zoals baksteen of beton. Het bouwen van een passieve woning in houtskeletbouw wint steeds meer aan populariteit in de omgeving van Hasselt en dat begrijpen wij maar al te goed.


Gezonder wonen in houtskeletbouw

Uw woning wordt gefabriceerd in een atelier en vervolgens ter plaatse luchtdicht en winddicht gebouwd met damp-open structuur. Koudebruggen worden vermeden en de montage gebeurt snel én efficiënt, altijd met een minimum aan bouwvocht. Bij Build M.E. in Aarschot, bij Leuven, kunt u trouwens ook terecht voor al uw dakwerken. We zijn ook bezig met dakdichting met bitumen en we draaien onze handen er niet voor om asbest te verwijderen.

Neem contact met ons op voor het bouwen van uw passieve woning in Hasselt

Wilt u een passieve woning bouwen met houtskelet in de buurt van Hasselt? We geven u graag advies en stellen een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ons ook steeds bellen op het nummer 0479/40 99 53 of u kunt mailen naar info@buildme.be.

 

Wilt u een houtskelet passief woning bouwen?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x