Isoleren van dak Antwerpen

Isoleren van dak Antwerpen

✓ Eindeloos ontwerpvrijheid

✓ Realisatie van 3 tot 4 maanden

✓ Lange levensduur van casco

Isoleren van uw dak in Antwerpen

Zoekt u een specialist voor het isoleren van uw dak in de omgeving van Antwerpen? De vakmensen van Build M.E. uit Aarschot staan te popelen om bij u aan de slag te gaan. We werken zowel met platte als hellende daken en hebben geen last van weeromstandigheden. Lees verder en ontdek alles over onze service.

We doen meer dan alleen het isoleren van uw dak in Antwerpen

Build M.E., gevestigd te Aarschot, schakelt specialisten in voor het isoleren van het dak van uw huis in de buurt van Antwerpen. Tijdens het bouwproces van uw ruwbouw zorgen we altijd dat alles wind- en waterdicht is. Daarnaast kunt ook bij ons terecht voor de aanleg van nieuwe regenafvoeren of voor renovatiewerken. Op onze website kunt u nog meer lezen over dakwerken. Bij Build M.E. kunt u overigens ook terecht voor het verwijderen van asbest op uw dak.

Houtskeletbouw

Vraag advies en profiteer van een gratis offerte

Woont u in de buurt van Antwerpen en wilt u binnenkort uw dak isoleren? We geven u graag advies en stellen een vrijblijvende offerte op. U kunt ons ook bereiken op het nummer 0479/40 99 53 of u kunt een mailtje sturen naar info@buildme.be. Hopelijk zien we u binnenkort in de buurt van Leuven voor de aanbouw van uw prefab woning met houtskeletbouw.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x