Bitumen dakdichting Antwerpen

Bitumen dakdichting Antwerpen

✓ Eindeloos ontwerpvrijheid

✓ Realisatie van 3 tot 4 maanden

✓ Lange levensduur van casco

Bitumen voor dakdichting in Antwerpen

Bij Build M.E. gebruiken we bitumen voor de dakdichting van onze projecten in de buurt van Antwerpen. Vanuit onze uitvalbasis in Aarschot werken we ook in de omgeving van Leuven en Limburg. Lees verder en ontdek hoe we bitumen gebruiken.

Wat is een bitumineuze dakbedekking en plaatsen we die in Antwerpen?

Dakbedekking met bitumen is een van de mogelijke dakdichtingen voor platte daken bij Build M.E. in Antwerpen. Bitumen is een substantie vervaardigd uit aardolie. Vroeger was bitumen niet altijd van hoge kwaliteit, maar tegenwoordig wordt bitumineuze dakbedekking gemaakt met gemodificeerde bitumen. Als u in de buurt van Antwerpen woont, kunt u profiteren van de lange levensduur van bitumen voor uw dakdichting. Build M.E. is trouwens ook actief voor dakwerken in Leuven, Aarschot en Limburg. Bij Build M.E. kunt u ook terecht om uw ruwbouw winddicht te maken.

Houtskeletbouw

Vraag gratis een offerte aan

Bent u van plan dakwerken uit te voeren? Als u in de buurt van Antwerpen woont, kunt u terecht bij Build M.E. voor uw dakdichting met bitumen. U kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen op onze site. Bel ons op het nummer 0479/40 99 53 of mail naar info@buildme.be. Hopelijk zien we u binnenkort in Antwerpen of omstreken voor uw dakdichting met bitumen.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x