Build M.E. & Houtskeletbouw

Build M.E. & Houtskeletbouw

Build M.E. & Houtskeletbouw

Houtskeletbouw Aannemer voor Renovatie en Nieuwbouw

Staat er binnenkort een nieuwbouw- of renovatieproject op de planning? Wilt u duurzaam bouwen en zoekt u een energiezuinig alternatief voor een traditionele bouwmethode? Droomt u van een passiefhuis?

Fantastisch, dan bent u bij Build M.E. alvast aan het juiste adres. Met een stevig staaltje vakmanschap plaatsen we een houtskeletbouw voor uw woning of appartement. Trekt u de kaart van een moderne woning met een trendy design of houdt u van een landelijk huis dat pure luxe uitstraalt? De ontwerp-vrijheid van skeletbouw is eindeloos. Build M.E. garandeert niet alleen een snelle bouwtijd, maar ook een duurzaam resultaat zodat u levenslang kan genieten van maximaal wooncomfort. 

Indien gewenst kunnen we uw bouwproject van start tot stop begeleiden. Build M.E. blijft uw centrale aanspreekpunt en schakelt waar nodig betrouwbare partners in voor uw opdracht. 


Contacteer Build M.E. voor Houtbouw

U kunt bij ons terecht voor:

  • Houtskeletbouw van woning en appartement
  • Thermische, akoestische isolatie houtskelet opbouw
  • Begeleiding van uw bouwproject van ontwerp tot oplevering


Houtbouw service met een +plusfactor+

Kiezen voor houtskeletbouw aannemer Build M.E.is een slimme zet. Waarom? Onze vakspecialisten werken met een minimum aan overlast en laten alles netjes en luchtdicht achter. Bovendien werken we bewust met kwaliteitsvolle materialen die geproduceerd worden in een state-of-the-art houtatelier. Heeft u een nieuwbouw of renovatie-project voor ons? Wij rollen onze mouwen graag op voor elke opdracht, van klein tot groot. 


Bent u benieuwd naar de kostprijs van houtskeletbouw? Vraag vrijblijvend een offerte aan met de kostprijs van houtskeletbouw per m².


Build M.E. bouwde een indrukwekkend klantenportfolio op in de ruime regio rond Aarschot, Leuven, Antwerpen en Hasselt. Onze klanten zijn onze beste referenties!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x