Pleisterwerken Aarschot

Pleisterwerken Aarschot

Bent u een doe-het-zelver, maar kan u voor het plakwerk een helpende hand gebruiken? Wilt u als architect samenwerken met een ervaren bezetter die zijn vak door en door kent? Kan uw muur of plafond een stevige opknapbeurt gebruiken?


Plafond of muur bepleisteren in woning, appartement, winkel of kantoor

Build M.E.is een professionele partner voor particulieren en architecten die starten met een nieuwbouw- of renovatieproject. Wij hebben de juiste ervaring om wanden, plafonds en muren te bepleisteren met natuurgips. Onze vakspecialisten gebruiken de beste materialen om elke droge ondergrond stof- en vetvrij te maken. We werken alle oneffenheden weg en beloven met de hand op het hart een strak en glad resultaat. 

Een zolder verbouwen, een facelift van een kantoorruimte, een gevel bepleisteren of een gedetailleerde plafondafwerking? Wij komen langs voor grote en kleine opdrachten.  

Waarvoor mag u Build M.E.bellen:  

  • Bezettingswerken voor nieuwbouw en renovatie
  • Stucwerk in woning, appartement, kantoor, winkel
  • Bepleisteren plafond en wand 
  • Beschadigde gipsplaten herstellen of vervangen
  • Gevelbepleistering met crepi of sierpleister
  • Kostprijs pleisterwerken aanvragen

Service met een +plusfactor+

Een ervaren stukadoor komt op het afgesproken tijdstip ter plaatse met een professionele camionette. Afplakken, gronderen, pleisteren en reien…wij hebben oog voor detail en werken volgens de regels van de pleisterkunst. Build M.E.zet kwaliteit op nummer één en levert uw opdracht volledig behang- of schilderklaar op. Wilt u uw project opdelen in fases? Alle begrip! 

Build M.E.bouwde een indrukwekkend klantenportfolio op in de ruime regio rond Leuven, Aarschot, Rillaar, Herent en Oud-Heverlee. Onze klanten zijn onze beste referenties!

Bent u op zoek naar een stukadoor voor pleisterwerken?

Contacteer ons >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x