Gyprocwerken Leuven

Gyprocwerken Leuven

Build M.E. - Gyproc op maat geplaatst

Build M.E.is uw betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het plaatsen van gyproc wanden en plafonds op maat van uw ruimte. Wij hebben een neus voor kwaliteit en gaan met een rugzak vol handigheid aan de slag met zorgvuldig geselecteerde materialen. Bent u particulier, architect of bedrijf? Voor gyprocwerken kan u letterlijk en figuurlijk bouwen op de ervaring van Build M.E.. 

Heeft u een gyprocplaatser nodig voor uw bouw- of renovatieproject in Leuven? Voor gebogen muren, trappen of plafonds? Geen probleem!  


Contacteer Build M.E. voor uw gyprocwerken in Leuven

U kunt bij ons terecht voor:

  • Gyproc montage of herstelling voor nieuwbouw en renovatie
  • Plaatsing van gipsplaten  in woning, appartement, kantoor, winkel
  • Montage van gyproc plafonds, gyproc wanden, trappen, tussenmuren, scheidingswanden en voorzetwanden
  • Verlaagde plafonds en valse wanden
  • Gyproc SoundBlock voor extra geluidsisolatie
  • Metal stud profielen 
  • Brandwerend, vochtwerend en schimmelwerend gyproc


Gyproc service met een +plusfactor+

Build M.E. schuift graag mee aan tafel om uw bouwproject in Leuven te bespreken, want wij denken graag mee na met onze klanten over elk klein of groot project. Onze troevenkaart? Met een gouden combinatie van kennis en expertise werken we naadloos en zonder schoonheidsfoutjes. Wij kennen de kneepjes van het vak waardoor we stopcontacten, ventilatie, verlichting en leidingen eenvoudig kunnen integreren. Heeft u hulp nodig? Wij zijn al onderweg met onze camionette. 


Bent u op zoek naar een ervaren vakman voor gyprocwerken in Leuven?


Build M.E. bouwde een indrukwekkend klantenportfolio op in de ruime regio rond Leuven, Aarschot, Rillaar, Herent en Oud-Heverlee. Onze klanten zijn onze beste referenties!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x