Pleisterwerken

Pleisterwerken

Pleisterwerken

Build M.E. Pleisterwerken

Bent u een doe-het-zelver, maar kan u voor het plakwerk een helpende hand gebruiken? Wilt u als architect samenwerken met een ervaren bezetter die zijn vak door en door kent? Kan uw muur of plafond een stevige opknapbeurt gebruiken?


Bepleistering van plafonds en muren 

Build M.E.is een professionele partner voor particulieren en architecten die starten met een nieuwbouw- of renovatieproject. Wij hebben de juiste ervaring om wanden, plafonds en muren te bepleisteren met natuurgips. Onze vakspecialisten gebruiken de beste materialen om elke droge ondergrond stof- en vetvrij te maken. We werken alle oneffenheden weg en beloven met de hand op het hart een strak en glad resultaat. 

Een zolder verbouwen, een facelift van een kantoorruimte, een gevel bepleisteren of een gedetailleerde plafondafwerking? Wij komen langs voor grote en kleine opdrachten.  


Contacteer Build M.E. voor uw stucwerk

U kunt ons contacteren voor:

  • Bezettingswerken bij nieuwbouw en renovatie
  • Stucwerk in uw woning, appartement, kantoor en winkel
  • Bepleisteren van plafonds en wanden 
  • Beschadigde gipsplaten herstellen of vervangen
  • Gevelbepleistering met crepi of sierpleister


Stucwerk service met een +plusfactor+

Een ervaren stukadoor komt op het afgesproken tijdstip ter plaatse met een professionele camionette. Afplakken, gronderen, pleisteren en reien… wij hebben oog voor detail en werken volgens de regels van de pleisterkunst. Build M.E.zet kwaliteit op nummer één en levert uw opdracht volledig behang- of schilderklaar op. Wilt u uw project opdelen in fases? Alle begrip! 


Bent u op zoek naar een stukadoor? Vraag een vrijblijvende offerte met de kostprijs van uw pleisterwerken aan.


Build M.E.bouwde een indrukwekkend klantenportfolio op in de ruime regio rond Leuven, Aarschot, Rillaar, Herent en Oud-Heverlee. Onze klanten zijn onze beste referenties!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x